درخشش دانشگاه تهران در میان برترین های دهمین جشنواره فناوری نانو
آئین افتتاحیه ششمین کنفرانس بین المللی نانوساختارها و
تجلیل از برترین های دهمین جشنواره فناوری نانو، دوشنبه شب با حضور آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، دبیر ستاد ویژه فناوری نانو و جمعی از محققان داخلی و خارجی در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران، آئین افتتاحیه ششمین کنفرانس بین المللی نانوساختارها و تجلیل از برترین های دهمین جشنواره فناوری نانو، دوشنبه شب با حضور آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، دبیر ستاد ویژه فناوری نانو و جمعی از محققان داخلی و خارجی در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد. در این کنفرانس از برترین های فناوری نانو براساس ارزیابی و رتبه بندی فعالیت ها و دستاوردهای افراد و نهادهای فعال کشور در حوزه فناوری نانو با اهدا لوح، تندیس، جایزه نقدی و پژوهانه تقدیر شد.
در بخش دانشگاه های برتر، رتبه اول به صورت مشترک به دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف رسید. دانشگاه های صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
ریاست پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران که به نیابت از این دانشگاه در مراسم حضور داشت، نشان برتر متعلق به دانشگاه تهران را دریافت نمود.
ستاد فناوری نانو هر ساله پس از ارزیابی افراد و نهادهای فعال فناوری نانو، از برگزیدگان بخش های مختلف تقدیر می کند. تاکنون 9 دوره از این جشنواره برگزار شده و افراد و نهادهای برتر فناوری نانو در سالهای 1384 تا 1392 معرفی شدند.
از جمله شاخص های انتخاب برترین ها فناوری نانو در بخش محققان، فعالیت ها و دستاوردهای با کیفیت، ارائه مقالات در کنفرانس های معتبر و ثبت اختراع است. دانشگاه ها و موسسه های پژوهشی نیز براساس فعالیت ها، دستاوردهای فناورانه، انتشارات علمی و آموزشی و آزمایشگاه ها براساس سه شاخص مشتری مداری، میزان همکاری های شبکه ای ارزیابی و رتبه بندی شدند.
رتبه اول تا سوم آزمایشگاه های برتر این دوره از جشنواره به ترتیب به مرکز پژوهش های متالوژی رازی، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و آزمایشگاه نانو الکترونیک دانشگاه تهران اختصاص یافت.
ضمناً سید شمس الدین مهاجرزاده دانشجوی دانشگاه تهران یکی از 10 جایزه بخش محقق برتر را به خود اختصاص داد.