تسهیلات وام شهریه صندوق رفاه صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری برای نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 - پردیس بین المللی کیش kish
جزئیات خبر
تسهیلات وام شهریه صندوق رفاه صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری برای نیمسال اول تحصیلی 1401-1400
09 11 2021 07:01
کد خبر : 10164201
تعداد بازدید : 465
به منظور رفاه حال دانشجویان و تسهیل در پرداخت شهریه تحصیلی، صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری توسط اداره کل امور دانشجویی دانشگاه تهران، به دانشجویان متقاضی، وام ۴ درصد اعطا مینماید. مبالغ وام در سال تحصیلی 1401-1400، به شرح جدول زیر میباشد. دانشجویان علاقمند میتوانند پس از واریز شهریه و انتخاب واحد، نسبت به ثبت نام خود در سامانه گلستان و پورتال دانشجویی تا تاریخ 27/09/۱۴۰۰ مطابق راهنمای تصویری ارائه شده، اقدام نمایند.
پرداخت وام شهریه به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور (مطابق با شیوه نامههای مندرج در صفحه اصلی سایت صندوق، گزینه بخشنامه ها) صرفاً از طریق پورتال دانشجویی با ثبت تقاضا در گزینه "شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی" توسط دانشجوی تحت پوشش (که اسامی آنان از سوی آن دو نهاد معرفی شده و قبلاً در سامانه بارگذاری شده است)، انجام میشود. به دلیل پرداخت کل مازاد شهریه دانشجو از طرف صندوق، در صورت بهره مندی دانشجو از این وام امکان استفاده از وام شهریه صندوق و یا وام شهریه بانک وجود نخواهد داشت. بدیهی است عدم ثبت درخواست این وام در پورتال صندوق توسط دانشجوی تحت پوشش معرفی شده به منزله انصراف از دریافت وام مازاد شهریه میباشد.
مراحل دریافت وام:
- دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۹۹ و ما قبل در تمامی مقاطع تحصیلی که از خدمات وام های دانشجویی صندوق بهرمند بوده و سند تعهد ارائه نموده اند، با توجه به عدم تحویل اصل مدرک تحصیلی آنان تا زمان تسویه، نیاز به ارائه سند تعهدنامه دانشجویی جدید موجود در آئین نامه پرداخت و بازپرداخت وام ها در مقطع تحصیلی فعلی ندارند.
- دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۱۴۰۰ و دانشجویان ورودی سالهای گذشته که برای اولین بار تقاضای وام دارند و تاکنون سند تعهد ارائه ننموده اند، صرفاً با ارائه سند تعهد جدید امکان دریافت وام دارند.
جهت استفاده از آموزشهای تصویری، بر روی هر یک از موارد زیر کلیک نمایید:
- (1) انواع وام
- (3) مبالغ وام شهریه
برچسب
اشتراک گذاری
https://kish.ut.ac.ir/fa/article/10164201