پیام رئیس دانشگاه تهران به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو

شانزدهم آذرماه، روز دانشجو، یادآور حماسه‌سازی دانش و آگاهی است و جوانان عرصه علم چه ماندگار و استوار این روز را بر صفحه تاریخ کشور قلم زدند.
این روز به یادماندنی هر سال فرصتی است دوباره تا نگاه‌ها به دانشجویان، بزرگترین سرمایه بالقوه علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی کشور معطوف شود. جوانان بویژه دانشجویان، پیشگامان توسعه جامعه هستند که باید صدای آنان شنیده شود؛ امکانات لازم برای تعلیم و تربیت آنان فراهم گردد؛ و مسئولان کشور همواره وجود و حضور آنان را در جامعه و دانشگاه به عنوان یک فرصت گرانبها در برنامه‌ریزی‌های خود مد نظر داشته باشند.
اینجانب به نمایندگی از دانشگاه تهران، میراث‌دار این حرکت آزادی‌خواهانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۶ آذر و همه شهدای دانشجو در عرصه انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، این روز را به همه دانشجویان گرامی تبریک عرض نموده و توفیق همگان را در عرصه علم و دانش و مسئولیت‌های خطیر اجتماعی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

محمود نیلی احمدآبادی
رئیس دانشگاه تهران