پردیس کیش، صدر نشین مسابقات شطرنج جام رمضان دانشگاه تهران شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس کیش، مسابقه شطرنج جشنواره ورزشی ماه مبارک رمضان روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، ۵ و ۶ اردیبهشت در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران در دو بخش دانشجویی و کارکنان و به تفکیک آقایان و بانوان برگزار شد.
در رقابتهای بخش آقایان که ۳۵ نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه در ۷ دور و به روش سوئیس انفرادی با یکدیگر به رقابت پرداختند، حسین میرزایی، دانشجوی مقطع دکتری مدیریت ورزشی پردیس کیش در بخش دانشجویی با کسب ۷ امتیاز (۱۰۰٪ امتیاز) به عنوان قهرمانی دست یافت.
حسین میرزایی همچنین در مسابقات شطرنج که طبق برنامه‌ریزی اداره کل تربیت بدنی بصورت هفتگی و آنلاین در روزهای چهارشنبه بین دانشجویان و اساتید و کارکنان برگزار شده، جمع امتیاز بصورت ماهیانه محاسبه می شود؛ در ماه‌های بهمن و اسفند ۱۴۰۰ و فروردین ۱۴۰۱ به عنوان نماینده پردیس کیش با اختلاف زیاد موفق به کسب رتبه اول شد.