پذیرش دانشجو برای نیم سال دوم 99-1398 در مقطع کارشناسی (تمدید شد)

داوطلبان با همراه داشتن مدارک(فیزیکی و اسکن شده) و موارد اعلام شده در اطلاعیه های سازمان سنجش آموزش کشور حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۸/11/15به پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران یا دفتر پردیس بین المللی کیش در تهران مراجعه فرمایید.

مدارک‌ مورد نیاز  :
1- اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم چهارساله نظام قدیم با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.

2- اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم نظام آموزشی جدید 3-3-6 با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش.

3- اصل و یا گواهی مدرک پیش‌دانشگاهی برای داوطلبان نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.

4- گواهی اخذ مدرک کاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرک دیپلم نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی که فاقد مدرک پیش‌دانشگاهی می‌باشند.

5- اصل شناسنامه و 2 برگ کپی ازتمام صفحات آن.

6- اصل کارت ملی و 2 برگ کپی از پشت و روی آن.

7- شش قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری.

8- مدرک نظام وظیفه برای برادران مشمول.

کلیه پذیرفته‌شدگان می‌بایست بعد از ثبت‌نام مشروط در دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی محل مراجعه به همراه تصویر دیپلم نظام قدیم یا نظام جدید آموزشی و یا گواهی پیش‌دانشگاهی خود، به «دفاتر پیشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائیدیه‌ تحصیلی (ارزش تحصیلی) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصیل خود را درخواست نمایند و رسید آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. کلیه پذیرفته‌شدگان حتماً نام ‌رشته و مرکز/واحد آموزشی محل تحصیل خود را در فرم «دفاتر پیشخوان خدمات دولت» اعلام نمایند.

پیوست:

دریافت فایل تقاضانامه تکمیل ظرفیت بدون آزمون سراسری سال 98

تلفن کیش:     ۳- ۴۴۴۳۵۲۰۱-(۰۷۶)
داخلی ۲۰۱ پذیرش دانشجو

تلفن های دفتر تهران: