میلاد یگانه منجی عالم بشریت، مهدی موعود (ع) بر منتظران آن حضرت مبارک

ای غایب از نظر که شدی هم‌نشین دل

می‌گویم‌ات دعا و ثنا می‌فرستم‌ات

زادرووز واپسین دانش‌آموخته‌ی دانشگاه پیامبر خدا ص، پیشوای پرده‌نشین دادگستر، مسافر باستانی خداپرستان راستین، مهمان گرامی یکتا‌‌پرستان عالم،  حضرت امام مهدی [عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف]فرخنده باد.

دوازده‌مین ستاره‌ی درخشان سپهر پیشوایی و راهنمایی، قافله‌سالار بیدارگر و نجات‌بخش انسان که، چشم‌های حیرت‌زده و نگران حقیقت‌جویان جهان، برای ظهور‌شان روزشماری می‌کنند تا دنیای موعود سرشار از زیبایی را، با آن‌ حاکم دادگر، تجربه کنند.

امام قائم ع و پیشوای دادگران تاریخ، عدالت را تنها نشانه‌ی کرامت بشر می‌شمرند و نبرد با تبعیض و ستم و بی‌داد و تلاش در گسترش داد و انصاف و مهر را سرلوحه‌ی مسؤولیت خداگونگی خویش می‌دانند.
دانشجویان، استادان، کارکنان و مدیران پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران، همراه و همدل با همه‌ی دوست‌داران و پوینده‌گان راه رستگاری، نوهوم فروردین (پانزدهوم شعبان)، زادروز تندیس مهرورزی و عدالت‌گستری [عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف] را، شادباش می‌گویند و فرخنده می‌دارند.

پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران