میلاد پیشوای اخلاق‌مداران عالم خجسته باد

زادروز ستاره‌ی عالم آفرینش، پیشوای دوم راه درست یکتاپرستی، امام حسن مجتبی علیه‌السلام خجسته باد.

امام حسن علیه‌السلام (۵۰-۰۳ ه.ق) ملقب به مجتبی و سالار جوانان بهشت، در یک دوره‌ی ده ساله، در محدودیت و مظلومیتی کم‌نظیر، به توسعه‌ی منش و روش فکری پدربزرگ و پدر گرامی خود پرداختند و در این راه، همه‌ی وجود گرامی خویش را به راه توحید، بخشیدند.

ایشان همچنین الگوی کامل صلح و مدارا و تلاش خستگی ناپذیر برای اشاعه‌ی دین و کلمه‌ی حق و اتحاد و صلح و برادری مسلمانان در دنیای آن روز بودند.

زنده کردن سخن حق در دنیای متعصب، قبیله‌گرا، نژادپرست، مادّی و گمراه آن روزگار، کاری ستورگ است که آن پیشوای راستین با همراهی گروه اندکی از یاران خود، به خوبی از عهده‌ی آن برآمدند.

دانشجویان، کارکنان و مدیران پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران، همراه و همدل با همه‌ی دوست‌داران و پوینده‌گان راه رستگاری، این جشن آسمانی را خجسته می‌دارند و بزرگ می‌شمارند.

پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران