مجموعه کارگاه های طراحی صنعتی

گروه طراحی صنعتی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران دارای کارگاه های مجهزی شامل کارگاه چوب، فلز، پلاستیک و مدل سازی است. در این کارگاه ها کلیه ماشین آلات و ابزارهای لازم برای تمرین و ساخت وسایل با مواد مختلف وجود دارد. با توجه به این که رشته طراحی صنعتی، رشته ای نظری-عملی است و دانشجویان باید بتوانند طرحهایی را که تجسم می کنند، به صورت ماکت و مدل سه بعدی بسازند و همچنین با مواد مختلف کار کنند تا خواص آن ها را بشناسند و در ارائه طرح بدانند که برای هر فرمی از چه ماده ای استفاده شود، وجود کارگاه های مجهز بسیار مهم و تاثیرگزار است. از بدو تاسیس پردیس کیش، اقدام به راه اندازی کارگاه های طراحی صنعتی گردید و کارگاه چوب در سال 1387 افتتاح شد. پس از چند ماه کارگاه فلز راه اندازی شد و در مدت کوتاهی پس از آن کارگاه پلاستیک و مدل سازی ایجاد گردید. مشاهده گالری تصاویر کارگاه طراحی صنعتی: