قابل توجه دانشجویان دکتری «ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع»

اطلاعیه اداره آموزش:

قابل توجه دانشجویان دکتری «ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع»
به اطلاع می رساند: آزمون جامع نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در روزهای سوم، چهارم و پنجم شهریور ماه برگزار خواهد شد. لیست رشته ها و زمان آزمون به شرح ذیل می باشد.
حوزه معاونت علمی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران

آزمون جامع دانشجویان دکتری

با توجه به شرایط بحران جامعه و شیوع بیماری کرونا، زمان برگزاری آزمون جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 به تعویق افتاده است. زمان دقیق متعاقباً از طریق سایت نیز اطلاع رسانی خواهد شد.

توجه: دانشجویانی می‌توانند در آزمون شرکت نمایند که در ترم ایشان" ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع" باشد.

آزمون جامع در دو نوبت صبح و بعد از ظهر (نوبت صبح ساعت ۹:۰۰ - نوبت بعد از ظهر ساعت ۱۴:۰۰) در پردیس بین المللی کیش برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است ترتیب برگزاری دروس با تشخیص آموزش و بدون اطلاع رسانی می‌باشد.

برگزاری آزمون جامع به درخواست دانشجو و با درنظر گرفتن سایر ضوابط از جمله (گذراندن ۱۸ واحد آموزشی دوره با میانگین ۱۶ و داشتن مدرک زبان عمومی معتبر طبق آئین نامه و تأیید شورای آموزشی گروه مربوطه (مدیر گروه) و اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی) برگزار می‌شود. از این رو دانشجویان پس از اتمام دروس دوره آموزشی، باید طی نامه رسمی درخواست خود را در این فرم تکمیل و پس از تأیید مدیر محترم گروه، مرکز زبان، حسابداری، حداکثر دو هفته قبل از آزمون به اداره آموزش ارائه نمایند.
برای دریافت لیست دروس آزمون جامع اینجا را کلیک نمائید.

حوزه معاونت آموزشی پردیس بین المللی کیش