قابل توجه دانشجویان دکتری «ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع»

اطلاعیه اداره آموزش:

قابل توجه دانشجویان دکتری «ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع»
به اطلاع می رساند: آزمون جامع نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 در روزهای دهم، یازدهم و دوازدهم آذرماه برگزار خواهد شد. لیست رشته ها، نحوه برگزاری و زمان آزمون به شرح ذیل می باشد.
حوزه معاونت علمی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران

موارد و نکات آزمون جامع
۱- ارسال نمره زبان به سرکار خانم فیروزی (firouzi63@ut.ac.ir)
۲- تکمیل فرم برگزاری آزمون جامع و ارسال آن به کارشناس محترم گروه (ایمیل کارشناسان در سایت پردیس کیش - درباره پردیس - کارکنان حوزه معاونت علمی قابل رویت می باشد)
۳- نصب نرم افزار Adobe connect (لینک قابل دانلود)
۴- روز امتحان از لینک اتاق مجازی وارد سامانه شوید (لینک اتاق ها در اکسل رشته ها، روبروی هر رشته درج شده است)
۵- پس از ورود به عنوان میهمان وارد شده و نام خانوادگی خود را درج نمایید.
۶ - امتحان ممکن است به صورت کتبی و یا به صورت شفاهی اخذ شود. (بنا به تشخیص گروه آموزشی می باشد)
7- امکانات وب کم و میکروفن داشته باشید.

راهنما :
دریافت نرم افزار: دانلود نرم افزارها

توجه: لطفا قبل از شروع آزمون حتما به عنوان میهمان (Enter as a Guest) با نام و نام خانوادگی خود یکبار در اتاق رشته خود وارد شده و طبق راهنمای 3 دسترسی میکروفون خود را بررسی نمایید، درصورتی که وب کم شما سالم باشد نیازی به تماس با پشتیبان جهت تست صدا و تصویر نیست و میتوانید با مراجعه به پیوست 3(صفحه دوم)  از کارکرد میکروفون خود اطمینان حاصل نمایید.
 در صورتیکه پس از مطالعه دقیق راهنماهای پیوست به مشکل برخوردید و نیاز به راهنمایی در خصوص اتصال به اتاق مجازی بود، با شماره های پشتیبانی 09128070724 یا 09347687010 تماس حاصل فرمایید.

آزمون جامع دانشجویان دکتری

توجه: دانشجویانی می‌توانند در آزمون شرکت نمایند که در ترم ایشان" ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع" باشد.

برگزاری آزمون جامع به درخواست دانشجو و با درنظر گرفتن سایر ضوابط از جمله (گذراندن ۱۸ واحد آموزشی دوره با میانگین ۱۶ و داشتن مدرک زبان عمومی معتبر طبق آئین نامه و تأیید شورای آموزشی گروه مربوطه (مدیر گروه) و اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی) برگزار می‌شود. از این رو دانشجویان پس از اتمام دروس دوره آموزشی، باید طی نامه رسمی درخواست خود را در این فرم تکمیل و پس از تأیید مدیر محترم گروه، مرکز زبان، حسابداری، حداکثر دو هفته قبل از آزمون به اداره آموزش ارائه نمایند.
برای دریافت لیست دروس آزمون جامع اینجا را کلیک نمائید.

حوزه معاونت آموزشی پردیس بین المللی کیش