قابل توجه دانشجویان دکتری «ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع» - نیمسال دوم 1399-1400

اطلاعیه اداره آموزش:

قابل توجه دانشجویان دکتری «ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع»
به اطلاع می رساند: آزمون جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 در روزهای چهارم، پنجم و ششم اسفند 1399 برگزار خواهد شد. جهت آگاهی از لینک اتاق های مجازی فایل زیر را دریافت نمایید. (توجه فرمایید که حتما لینک های اعلام شده را در نرم افزار مستقل تایپ نمایید)

آزمون جامع دانشجویان دکتری

توجه: دانشجویانی می‌توانند در آزمون شرکت نمایند که در ترم ایشان" ترم در انتظار برگزاری آزمون جامع" باشد.

برگزاری آزمون جامع به درخواست دانشجو و با درنظر گرفتن سایر ضوابط از جمله (گذراندن ۱۸ واحد آموزشی دوره با میانگین ۱۶ و داشتن مدرک زبان عمومی معتبر طبق آئین نامه و تأیید شورای آموزشی گروه مربوطه (مدیر گروه) و اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی) برگزار می‌شود. از این رو دانشجویان پس از اتمام دروس دوره آموزشی، باید طی نامه رسمی درخواست خود را در این فرم تکمیل و پس از تأیید مدیر محترم گروه، حسابداری، حداکثر دو هفته قبل از آزمون به اداره آموزش ارائه نمایند.
برای دریافت لیست دروس آزمون جامع اینجا را کلیک نمائید.

موارد و نکات آزمون جامع
۱- ارسال نمره زبان به سرکار خانم فیروزی (firouzi63@ut.ac.ir)
۲- تکمیل فرم برگزاری آزمون جامع و ارسال آن به کارشناس محترم گروه (ایمیل کارشناسان در سایت پردیس کیش - درباره پردیس - کارکنان حوزه معاونت علمی قابل رویت می باشد)
۳- نصب نرم افزار Adobe connect (لینک قابل دانلود)
۴- روز امتحان از لینک اتاق مجازی وارد سامانه شوید.
۵- پس از ورود به عنوان میهمان وارد شده و نام خانوادگی خود را درج نمایید.
۶ - امتحان ممکن است به صورت کتبی و یا به صورت شفاهی اخذ شود. (بنا به تشخیص گروه آموزشی می باشد)
7- امکانات وب کم و میکروفن داشته باشید.

راهنما :

توجه: لطفا قبل از شروع آزمون حتما به عنوان میهمان (Enter as a Guest) با نام و نام خانوادگی خود یکبار در اتاق رشته خود وارد شده و طبق راهنمای 3 دسترسی میکروفون خود را بررسی نمایید، شما میتوانید با مراجعه به پیوست 3(صفحه دوم)  از کارکرد میکروفون خود اطمینان حاصل نمایید و عملکرد آن را در کلاس آزمایشی بررسی نمایید. جهت تست میکروفون و وب کم می توانید از
طبق راهنمای مرکز یادگیری الکترونیکی که به پیوست لینک شده اقدام نمایید.

توجه:  تاکید می شود که مطالعه پیوست ها و راهنما برای کلیه دانشحویان الزامی و بخشی از پروسه حضور دانشجو در آزمون می باشد.

معاونت آموزشی پردیس بین المللی کیش