زمان حذف و اضافه و برنامه درسی نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398

قابل توجه دانشجویان گرامی :
زمان شروع حذف و اضافه واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ از روز شنبه مورخ 26 بهمن ماه لغایت روز دوشنبه مورخ 28بهمن ماه ۱۳۹۸ می‌باشد.

توجه : دانشجوی گرامی نکات مهم جهت انتخاب واحد را از اینجا دریافت و مطالعه فرمایید.
در صورت عدم ثبت نام دانشجو منصرف از تحصیل محسوب می شود.
تذکر مهم : بمنظور پرداخت شهریه در سامانه جامع آموزش از مرورگر اینترنت اکسپلورر نسخه 9  به بعد (Download Internet Explorer 11) استفاده نمایید.

برای انتخاب واحد طبق مراحل زیر از طریق سامانه جامع آموزش اقدام نمائید :
1 .پیشخوان خدمت
2 .ترمیم
3 .ورود به فرم ثبت نام
4 .در صورتی که درس مورد نظر شما در لیست پایین صفحه قابل مشاهده نبود، روی دکمه انتخاب درس کلیک کرده و کد درس مورد نظر را وارد کنید تا در قسمت پایین صفحه قابل مشاهده باشد.

5 .پس از انتخاب کلیه واحدها روی دکمه اعمال تغییرات که در قسمت سمت راست پایین صفحه قرار دارد کلیک کنید تا دروس ثبت شود.

قابل توجه کلیه دانشجویان  :
دانشجوی گرامی چنانچه تاکنون دروسی را نگذرانده اید و در این ترم (در بازه انتخاب واحد) هم ارائه نگردید، درخواست خود را با نام درس مورد نظر به شماره 07644432934 فکس نمایید و به کارشناس رشته مربوطه اطلاع دهید. شایان ذکر است مسئولیت عدم پیگیری بعهده دانشجو می باشد.