راهنمای تصویب طرح پیشنهادی رساله (پروپوزال)

1- استعلام ظرفیت استاد راهنما از کارشناس امور رساله ها
     آدرس پست الکترونیکی:  (gzare@ut.ac.ir)
1- تدوین طرح پیشنهادی رساله مطابق چارچوب اعلام شده به همراه امضای  استاد یا  اساتید راهنما و مدیر گروه ( در شرایط فعلی و تا از بین رفتن شرایط خاص به خاطر بیماری کرونا، امضای اسانید می توانند به صورت الکترونیکی و یا ارسال ایمیل باشد. دانشجو متن تایید ایمیل اساتید را پرینت و در سامانه بارگذاری نماید. و استاد یا مدیر گروه رونوشت ایمیل را به (gzare@ut.ac.ir) ارسال نماید.
2- بارگذاری فایل PDF  و Word در سامانه گلستان به آدرسEms.ut.ac.ir قسمت پیشخوان خدمت دانشجویان ورودی سال 96 و پس از آن . ( نمودار فرآیند کار و فیلم آموزشی در همین سامانه موجود است).
( دانشجویان ورودی سال 95 و قبل از آن  باید در  سامانه kishsrm.ut.ac.ir مدارک خود را بارگذاری نمایند)
3- بررسی کارشناس امور رساله و پایان نامه. ( در صورت وجود اشکال برای انجام اصلاحات به دانشجو باز گردانده می شود.) در صورت کامل بودن تایید می شود.
4- ارسال به استاد راهنما برای تایید و در صورت صلاحدید پیشنهاد داوران برای برگزاری جلسه دفاع
5- ارسال از استاد راهنما  به کارشناس رساله و پایان نامه.
6- پس از تایید استاد راهنما ، برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال
7- تکمیل فرم آمادگی برای برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال( فایل پیوست)
( هماهنگی دانشجو برای برگزاری جلسه طرح پیشنهادی رساله با حضور استاد یا اساتید  راهنما و اساتید داور )
8- اعلام تاریخ جلسه طرح پیشنهادی رساله (سمینار پروپوزال) و ارسال فرم آمادگی برای برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال یک هفته قبل از برگزاری به کارشناس  امور رساله و پایان نامه. از طریق پست الکترونیکی
9- در صورتی که دفاع به صورت الکترونیکی انجام شود اساتید داور بعد از برگزاری جلسه دفاع  باید تایید خود را برای کارشناس از طریق پست الکترونیکی به آدرس  gzare@ut.ac.ir ارسال نمایند. و نیازی به امضای اساتید نیست .

لینک ورود به اتاق های الکترونیکی دفاع پردیس کیش که بایستی با هماهنگی کارشناس آموزش به آدرس یکی از اتاق های زیر مراجعه نمایید. (راهنمای دفاع الکترونیکی)
Room1: http://vclas9.ut.ac.ir/kish1
Room2: http://vclas9.ut.ac.ir/kish2

10- اگر دانشجو به صورت حضوری در  تهران از پروپوزال خود دفاع می کند، باید به دفتر مرکزی پردیس کیش واقع در بلوار کشاورز – بعد از تقاطع خیابان 16 آذر – جنب سینما بلوار-  پلاک  276 مراجعه نماید. اگر در کیش دفاع می کند باید به کارشناس امور رساله و پایان نامه. مراجعه نماید.
پس از برگزاری جلسه باید صورتجلسه امضا شده توسط تمامی داوران و استاد یا اساتید راهنما را به مسول دفتر تهران یا کارشناس امور رساله و پایان نامه. تحویل دهند .