دانشگاه تهران برگزار می کند: «کارگاه آموزشی تئوری و عملی نگاه جامع در پیشگیری و اصلاح اسکولیوز با رویکرد پیشرفته سه‌بعدی شروت»

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند، کارگاه آموزشی تئوری و عملی «نگاه جامع در پیشگری و اصلاح اسکولیوز با رویکرد پیشرفته سه بعدی شروت » توسط  جناب آقای دکتر صیدی، دانشیار گروه طب ورزشی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران و  آقای علی کشتی آرای، دانشجو دکتری گرایش حرکات اصلاحی گروه علوم ورزشی  پردیس کیش دانشگاه تهران، در تاریخ  چهارشنبه، 1 شهریور ماه 1396، در محل دانشکده ی تربیت بدنی دانشگاه تهران (تهران- امیر آباد)، از ساعت ۹ الی ۱۷ برگزار می گردد.
هدف از برگزاری این کارگاه، آموزش افراد متخصص به منظور پیشگیری و اصلاح عارضه اسکولیوز (کج پشتی)، به عنوان یکی از ناهنجاری هایی است که امروزه در بین عموم مردم همه گیر شده و علت آن اتخاذ عادات غلط و حرکات ناصحیح می باشد. کارگاه مذکور حاوی نکات آموزشی بسیار ارزنده و مفیدی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ارشد و دکتری رشته حرکات اصلاحی جهت تشخیص و اصلاح اسکولیوز می‌باشد.
شرایط و مدارک موردنیاز:
1. جهت کسب اطلاعات ثبت‌ با شماره تلفن09306283279 تماس حاصل نمیایید.
2. ارسال اطلاعات مشتمل بر شماره تماس و مدرکی دال بر دانشجو و یا فارغ‌التحصیل بودن در رشته حرکات اصلاحی به آدرس تلگرام FahimeMahmoudi@ و یا آدرس ایمیل Fahime.Mahmoudi@yahoo.com  الزامی است.

3. به دلیل ظرفیت محدود، ثبت‌نام در روز کارگاه انجام نخواهد شد و پذیرش و ورود افرادی که ثبت‌نام ننموده‌اند برای حضور در این کارگاه اماکن پذیر نخواهد بود.