تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره درون رویشگاهی رویش تا 15 اسفندماه

پیرو ابلاغ فراخوان و شیوه‌نامه جشنواره درون رویشگاهی رویش- ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران با توجه به درخواست‌های مکرر دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی، فرصت ارسال آثار به این جشنواره تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد. لازم به ذکر است این جشنواره در محورهای رقابتی زیر برگزار می‌شود:

۱- کانون فرهنگی برتر؛

۲- ایده‌ها و طرح‌های برتر کانون‌‌ها؛

۳- آثار و دستاوردهای برتر فردی در بخش‌های صنایع دستی، هنرهای تجسمی، ادبی، عکس، فیلمنامه نویسی، نمایشنامه نویسی و موسیقی؛

۴- آثار و دستاوردهای برتر گروهی در بخش‌های فیلم، تئاتر و موسیقی.

۵- جایزه مسئولیت‌پذیری اجتماعی

کانون‌های فرهنگی و دانشجویان عضو کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران می‌توانند برای شرکت در این جشنواره، با مراجعه به سامانه culfest.ut.ac.ir با توجه به حوزه‌های رقابتی و شرایط شرکت در جشنواره، حداکثر تا ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۹ آثار را با مشخصات کامل در این سامانه بارگذاری کنند. برای آگاهی از شرایط و ضوابط ارسال آثار، شیوه‌نامه اجرایی این جشنواره از اینجا قابل دسترس است.