تمدید فرصت ارسال آثار به اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی

بنا بر اعلام معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، با هدف مشارکت حداکثری دانشگاهیان و بنا بر درخواست‌های مکرر همکاران ارجمند، فرصت ارسال آثار به «اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی» تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۰ تمدید شد. دانشجویان، کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران برای ثبت‌نام و ارسال آثار در این جشنواره می‌توانند به سامانه srpf.ut.ac.ir مراجعه کنند‌‌‌‌‌‌‌.

لازم به ذکر است معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تحقق دانشگاه اجتماعی، این جشنواره را در سه بخش علمی، ادبی و هنری و اعطای «تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران» برنامه‌ریزی نموده است که آئین اختتامیه آن در ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد. افزون بر معرفی و تقدیر از آثار برتر، مقاله‌های پذیرفته شده در بخش علمی این جشنواره با کد اختصاصی ۶۲۸۳۴-۹۹۲۰۰ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد.