برگزاری کارگاه مدل های ریاضی در مدیریت پایدار آب های زیرزمینی در پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران

موسسه تحقیقات آبهای زیر زمینی دانشگاه تهران با همکاری پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران دوره کوتاه مدت پنج روزه ای با عنوان مدل های ریاضی در مدیریت پایدار آب های زیر زمینی برای 34 نفر از مدیران و کارشناسان ارشد شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی در محل این پردیس از 25 لغایت 29 اردیبهشت برگزار نمود.
در این کارگاه ضمن تدریس تئوری مدل سازی، به بخش کاربردی و عملی نیز پرداخته شد تا شرکت کنندگان بتوانند مهارت های کاربردی لازم را از این دوره اخذ نمایند.
با توجه به بحران آبهای زیر زمینی از نظر کمی و کیفی، مدیریت این منابع آبی ارزشمند بیش از پیش به عنوان یک اولویت در کشور مطرح می باشد.