برگزاری دوره مشترک کارشناسی‌ ارشد با همکاری دانشگاه فورت وانگن آلمان در پردیس بین المللی کیش

پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران، با همکاری دانشگاه فورت وانگن آلمان و استادان ایرانی و بین ‌المللی، نخستین دوره مشترک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید را به زبان انگلیسی برگزار می‌کند. هدف از برگزاری دوره های مشترک بین المللی بهره مندی دانشجویان از استادان دانشگاه‌ های دیگر و امکانات آزمایشگاهی آنها و نیز افزایش ارتباط پژوهشی بین المللی صنایع و دانش فنی صنعت می باشد.

پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران در راستای رسالت خود در افزایش رشته های جدید بین المللی، تفاهم­ نامه همکاری علمی پژوهشی با دانشگاه فورت وانگن آلمان منعقد کرد. بر پایه­ ی این تفاهم نامه، اولین دوره مشترک بین المللی مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید در سطح کارشناسی ارشد با انستیتو ماشین­کاری دقیق (KSF) آلمان شکل گرفت که از سال تحصیلی 1400-1399 آغاز خواهد شد. دانشجویان این دوره، سال اول دوره کارشناسی ارشد خود را در پردیس بین المللی کیش و سال دوم را در دانشگاه فورت وانگن آلمان و در انستیتو ماشین­کاری دقیق (KSF) سپری خواهند کرد و مطابق با تفاهم نامه مشترک، دو مدرک تحصیلی مجزا از دو دانشگاه (Double Degree) دریافت خواهند کرد.

دانشجویان این رشته، در ترم های اول و دوم در پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران، برای آمادگی و دریافت مدرک زبان آلمانی، در مرکز زبان پردیس بین المللی کیش به‌ صورت فشرده، زبان آلمانی را فرا می­گیرند تا مجوز اعزام به آلمان را دریافت و به دانشگاه فورت وانگن آلمان به مدت یک سال عزیمت کنند. آنها پس از دفاع از پایان نامه، مدرک کارشناسی ارشد مدیریت و ساخت و تولید دقیق (Precision Manufacturing and Management) را از دانشگاه فورت وانگن آلمان و مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید را از پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران دریافت خواهند کرد. با توجه به موضوع پایان نامه و زمینه های پژوهشی، اساتید راهنما و مشاور دانشجویان در زمان تحصیل به صورت مشترک از بین اساتید دانشگاه تهران و استادان دانشگاه فورت وانگن و دیگر دانشگاه های آلمان انتخاب خواهند شد. دانشجویانی که موفق به اخذ مدرک آلمانی کارشناسی ارشد مدیریت و ساخت دقیق شوند طبق قوانین دولت آلمان از مزایای قانونی برای اجازه اقامت در آلمان جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری و نیز یافتن کار برخوردار خواهند بود. اگر به هر طریقی دانشجو موفق به عزیمت به آلمان نشود، پس از اتمام دروس و انجام پایان نامه در سال دوم تحصیلات خود در ایران، مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک - ساخت و تولید از پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران دریافت خواهد کرد.

یکی از مجموعه های علمی تحقیقاتی پیشرو که در سال‌ های اخیر با کمک صنایع و سازمان های پژوهشی آلمان و استادان برجسته آلمانی، اقدام به برگزاری دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت و ساخت و تولید دقیق (Precision Manufacturing and Management) در سطح جهان نموده است، انستیتو ماشین­کاری دقیق (KSF) در دانشگاه فورت وانگن آلمان می باشد. دوره «مدیریت و ساخت و تولید دقیق» یک دوره میان رشته‌ ای است که با آموزش حرفه ای و به کارگیری ظرفیت های خلاقانه مدیریت در تولید نسبت به تعریف و توسعه فرآیندها و تکنیک های نوین ساخت و تولید، دسترسی صاحبان صنایع را به ارتقای سطح و کیفیت محصولات تولیدی افزایش می دهد. دانش آموختگان دوره مدیریت و ساخت و تولید دقیق در صنایع آینده دار و پیشرفته کار می­ کنند که شغل و رفاه را تضمین کرده و به افزایش کارایی در تولید کمک می کنند. آنها مهارت های علمی، ارتباطی، مدیریتی و رهبری بین رشته ای خوبی را یاد می ­گیرند تا در زمینه های مختلف شغلی مستقل، کار کنند.

نخستین دانشجویان این دوره، از طریق شیوه نامه و مصاحبه از سال تحصیلی 1400-1399 جذب خواهند شد و دوره های بعدی، با جذب بخشی از دانشجویان بین المللی از کشورهای مختلف، از طریق پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران ادامه خواهد یافت. متقاضیان پذیرفته شده بلافاصله در پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران و نیز دانشگاه فورت وانگن آلمان ثبت نام شده و از مزایای مربوط به دانشجویان هر دو دانشگاه بهره مند خواهند شد.

متقاضیان این دوره برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران مراجعه نمایند.