برگزاری آئین تجلیل از مقام آوران پردیس بین‌المللی کیش در شانزدهمین جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران – خرداد ماه 97

به دنبال افتخارات کسب شده توسط تیم های پردیس بین المللی کیش در شانزدهمین جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران که از تاریخ 13 آبان لغایت 26 آذر ماه 1396 در دانشگاه تهران، در دو بخش دختران و پسران برگزار گردید، آئین تجلیل از مقام ‌آوران این پردیس در روز پنجشنبه، مورخ 97/03/03 همزمان با روز گرامیداشت آزاد سازی خرمشهر، با حضور جناب آقای دکتر سجادی (مشاور محترم رئیس کمیته ملی المپیک ایران)، جناب آقای دکتر حمیدی (معاون محترم تربیت بدنی و تندرستی وزارت آموزش و پرورش کشور)، جناب آقای دکتر خلیلی عراقی (رئیس محترم پردیس کیش)، معاونین محترم و دانشجویان افتخار آفرین این پردیس برگزار شد.

در ابتدا، برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش کلیپ جشنواره آغاز شد و در ادامه سرکار خانم دکتر خداداده (رئیس محترم امور دانشجویی و فرهنگی پردیس کیش) با تشکر و قدردانی از عوامل اجرایی برگزار کننده و تمجید از افتخار آفرینان، به ارائه گزارشی از عملکرد تیم‌های‌ ورزشی به شرح ذیل پرداختند.
شانزدهمین جشنواره ورزشی دانشگاه تهران با 34 رشته ی ورزشی در دو بخش دختران و پسران از تاریخ سیزدهم آبان ماه لغایت بیست و ششم آذر ماه سال 96 و با حضور 1909 نفر شرکت کننده برگزار شد. پردیس بین‌المللی کیش با اعزام 93 ورزشکار (26 نفر دختر و 67 نفر پسر) در 19 رشته ورزشی، موفق به کسب 4 مدال طلا، 9 نقره و 8 برنز و همچنین 5 مقام چهارم گردید و بین 8 پردیس به مقام سوم دست یافت و در پایان از میان 23 دانشکده و پردیس دانشگاه تهران، به مقام پنجم مسابقات نائل گردید.

پس از ارائه گزارش جشنواره، گروه موسیقی آداک به اجرای برنامه ای دلنشین پرداختند.
در ادامه برنامه با حضور آقای دکتر خلیلی عراقی، آقای دکتر سجادی، آقای دکتر حمیدی و خانم دکتر خداداده، اهداء جوایز مقام آوران پردیس در شانزدهمین جشنواره ورزشی دانشگاه تهران صورت گرفت.

در حاشیه این مراسم، جوایز هفته ی تربیت بدنی، هفته ی خوابگاه ها و دیگر رویدادهای ورزشی که با حضور 70 شرکت کننده (34 نفر در بخش دانشجویان و 36 نفر در بخش کارکنان و اعضای هیئت علمی) برگزار شده بود توسط اعضای هیئت رئیسه ی محترم پردیس کیش، اهداء گردید. همچنین از نفرات برتر مسابقات عکاسی دانشجویی و طراحی لوگوی پردیس کیش در این مراسم تقدیر به عمل آمد.