بازدید هیئت دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا از پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران

هیئت چهار نفره  ایتالیایی به سرپرستی پروفسور فرانسیسکو بالیو از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا در تاریخ 95/03/05 از پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران بازدید نمود. این هیئت ضمن ملاقات با رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران ، تنی چند از معاونین و اساتید تقویت ارتباطات علمی بین دو دانشگاه را بررسی کردند. این هیئت طی بازدید از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی و رفاهی پردیس اعم از  کتابخانه، سایت های کامپیوتری، آزمایشگاه ها ، کارگاه های آموزشی، آتلیه ها و ... ضمن تاکید بر اهمیت کیفیت همکاری های علمی دو دانشگاه ، پردیس بین المللی کیش را فضای مناسبی جهت همکاری بین دو دانشگاه دانست.