اطلاعیه: زمان حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

قابل توجه دانشجویان گرامی

زمان حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 از تاریخ 15 لغایت  20 مهر ماه  99 تمدید شد.

تذکر مهم: به منظور پرداخت شهریه در سامانه جامع آموزش از مرورگر اینترنت اکسپلورر نسخه 9  به بعد (Download Internet Explorer11 ) استفاده نمایید.

برای انتخاب واحد طبق مراحل زیر از طریق سامانه جامع آموزش اقدام نمائید :

1. پیشخوان خدمت

2. ترمیم

3. ورود به فرم ثبت نام

4. در صورتی که درس مورد نظر شما در لیست پایین صفحه قابل مشاهده نبود، روی دکمه انتخاب درس کلیک کرده و کد درس مورد نظر را وارد کنید تا در قسمت پایین صفحه قابل مشاهده باشد.

5. پس از انتخاب کلیه واحدها روی دکمه اعمال تغییرات که در قسمت سمت راست پایین صفحه قرار دارد کلیک کنید تا دروس ثبت شود.

قابل توجه کلیه دانشجویان  :

دانشجوی گرامی چنانچه تاکنون دروسی را نگذرانده اید و در این ترم (در بازه انتخاب واحد) هم ارائه نگردید، درخواست خود را با نام درس مورد نظر به ایمیل سرکار خانم اسدی (maryamasadi@ut.ac.ir) ایمیل نموده و به کارشناس مربوطه اطلاع دهید.

شایان ذکر است مسئولیت عدم پیگیری بعهده دانشجو می باشد.

حوزه معاونت علمی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران