اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 1399-1400 پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران

با تبریک صمیمانه به‌مناسبت موفقیت شما در آزمون پذیرش دانشجوی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران، حضورتان را در دانشگاه تهران، نماد آموزش عالی کشور و عرصه‌ی دانش و پژوهش، گرامی داشته و توفیق روزافزون‌تان را از پروردگار مهربان می‌خواهیم.
به اطلاع پذیرفته شدگان نهایی آزمون اختصاصی مقطع کارشناسی ارشد سال 1400-1399 می‌رساند؛ فرآیند ثبت نام در پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران به صورت کاملا الکترونیکی و رعایت مراحل آن به شرح زیر لازم‌ است:

توجه: شماره داوطلبی همان شماره پرونده داوطلب می باشد
الف- تاریخ ثبت‌نام از پذیرفته شدگان نهایی‌ :
٢٥/٨/٩٩ لغایت ٢٧/٨/٩٩(25 لغایت 27 آبان ماه 99 - یکشنبه تا سه شنبه)

-ثبت نام الکترونیکی :
توجه : برای دریافت شناسه یکتا شماره داوطلبی همان شماره پرونده می باشد.
زمان ثبت نام الکترونیکی از یکشنبه 25 آبان لغایت سه شنبه 27 آبان ماه می باشد.
ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان صرفاً به صورت غیرحضوری انجام می گیرد .
ثبت نام الکترونیکی از طریق سامانه جامع آموزش (به آدرس https://reg.ut.ac.ir از قسمت ورود به سامانه جامع با شناسه کاربری) الزامی می باشد. راهنمای ثبت نام الکترونیکی در این سایت موجود می باشد.
پذیرفته شدگان محترم باید مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام الکترونیکی را پیش از شروع فرآیند ثبت نام الکترونیکی به شرح زیر این اطلاعیه در سامانه گلستان آمده بارگذاری نمایند.
- پرداخت شهریه نیمسال اول به  بصورت علی الحساب وصرفاً الکترونیکی انجام می گیرد.

نکات مهم :
- چنانچه هر یک از پذیرفته شدگان در روزهای تعیین شده ثبت نام نکند، عدم ثبت نام او به منزله انصراف تلقی شده و داوطلب واجد شرایط بعدی در صورت کسب حد نصاب لازم، جایگزین می‌شود.
- پرداخت شهریه تحصیلی مصوب هیأت امنا دانشگاه در زمان ثبت نام الکترونیکی الزامی است. عدم پرداخت شهریه مشخص شده به منزله انصراف تلقی شده و فرد واجد شرایط بعدی در صورت کسب حد نصاب لازم، جایگزین می‌شود

اطلاعات تماس:
آدرس پردیس بین المللی  کیش : جزیره کیش – بلوار میر مهنا – ابتدای نیایش – پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران
تلفن : 4430055-0764

ب ‍- مدارک‌ لازم‌ جهت‌ ثبت‌نام‌ :
1- اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌، وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.
تبصره‌- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) که نشان دهنده تعداد واحدهای گذرانده شده و معدل باشد، را ارائه‌ نمایند.
2 - اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی
3 – اصل کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دائم و دو نسخه کپی از آن یا مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ (دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد)  رامشخص‌ کند (برای‌ برادران‌). نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبین ذکور.
تبصره: اعطای معافیت تحصیلی به مشمولینی که دارای غیبت می باشند و یا فرصت آنان به پایان رسیده است امکان پذیر نمی باشد.
5-ریز نمرات دوره کارشناسی
6- فرم تعهد نامه محضری
7- مدارک زبان(در صورت داشتن )
8- پرداخت شهریه نیمسال اول بصورت علی الحساب طبق پیوست ذیل (پرداختی فقط از طریق سامانه گلستان )
9- پرداخت شهریه کارت دانشجویی (پرداختی فقط از طریق سامانه گلستان)

تذکرات‌ مهم :
در زمان شیوع ویروس کرونا کلیه کلاس ها به صورت الکترونیکی برگزار خواهد و جنانچه بعد پایان این دوره تصمیمی مبنی بر تشکیل کلاس های حضوری اتخاذ شود محل تشکیل کلاسها در جزیره کیش خواهد بود.
در صورت ضرورت برای تقویت پایه علمی و کسب موفقیت بیشتر، دروس پایه و پیش نیاز با هزینه دانشجویان ارائه می گردد. پذیرفته شدگان موظفند به تشخیص گروه آموزشی مربوطه در این پردیس از 6  تا 12 واحد درس پیش نیاز وجبرانی از دروس مقطع کارشناسی (حتی در صورت تکرارواحدهای درس مزبور درمقطع کارشناسی )با پرداخت شهریه همان مقطع انتخاب و بگذرانند.
در هر مرحله‌ از ثبت‌نام‌ و هنگام‌ تحصیل‌، چنانچه‌ مشخص‌ گردد که‌ داوطلبی‌ حقایق‌ را کتمان‌ نموده‌ و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نمی‌باشد، قبولی‌ وی «کان‌لم‌ یکن» تلقی‌ شده‌ و طبق‌ مقررات‌ با وی‌ رفتار خواهد شد.
تشکیل هریک از رشته های آموزشی منوط و متوقف به حد نصاب رسیدن کلاسها در هر کدام از گروههای آموزشی می باشد. در صورت به حد نصاب نرسیدن تعداد پذیرفته شدگان ، دانشگاه تصمیم مقتضی اتخاذ می نماید و داوطلب حق هیچ اعتراضی را ندارد .
انتقال یا مهمان شدن پذیرفته شدگان این پردیس به سایر پردیس ها و دانشگاه ها ممنوع می باشد.
از آنجا که تغییر گرایش و نقل و انتقال پذیرفتگان میسر نمی‌باشد، لذا در این خصوص درخواست‌های داوطلبان قابل بررسی نخواهد بود.
حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت‌نام الزامی است و ثبت‌نام منحصراً در تاریخهای اعلام شده و با ارائه مدارک کامل مندرج در این اطلاعیه صورت می‌پذیرد.
از پذیرفته‌شدگانی ‌که‌ حداکثر تا تاریخ‌ 99/07/30 فارغ‌التحصیل‌ نشده باشند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و قبولی آنان کان‌ لم‌ یکن تلقی‌ خواهد شد.
قابل تاکید است که بر اساس مصوبه شورای پردیس در صورت  انصراف در هر زمان، دانشجو مستلزم به پرداخت مبلغ شهریه ترم و آیین نامه دانشگاه می باشد.

توجه: در صورت نهایی شدن ثبت نام و به حد نصاب رسیدن رشته مورد نظر، شهریه واریزی عودت داده نمی شود.

پیوست ها :

پیوست 3 : جدول شهریه