فاطمه فرشته‌ای است که خداوند در کالبد آدم آفریده است. (پیامبر خدا ص)

زادروز  شاه‌بانوی خاندان وحی و ماه آسمان آفرینش، حضرت فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌علیها  و روز زن گرامی باد.

دختر اسلام، در خانه‌ای کوچک و دلی بزرگ، انسان‌هایی را پرورید که نورشان زمین و آسمان را روشن کرد. آن جا که فرودگاه نگاهِ فرشتگان، و مرکز نزول وحی و آیه های قرآن بود.

دختر اسلام، تربیت دینی را هم از آموزگاری چون محمّد ص فرا گرفت، کلاسی که تا همیشه،  جلوه‌گاه نور خداوندی و مدرسه‌ی نخبه‌گان بنی‌آدم است.

دختر فرهیخته‌ی پیامبر خدا ص. و الگوی بی‌همانند مادران تاریخ، در زندگی مادی و بشری، چون دیگران است لیکن، در زندگی معنوی، به آنجا رسید که شناخت و دست‌یابی به ابعاد شخصیت ایشان بسی دشوار است و مقامی که آن بزرگوار در اثر پرستش خدا و شناخت او کسب کرد، مقامی بس بزرگ با فضایل بی شمار است.

دانشجویان، استادان، کارکنان و مدیران پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران، همراه و همدل با همه‌ی دوست‌داران و پوینده‌گان راه رستگاری، این جشن آسمانی را خجسته می‌دارند و بزرگ می‌شمارند.
پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران